Loading...

koop èèn voor

THUISGEBRUIK

gemakelijk en comfortabel

kijg een

BEHANDELING

bij jouw favoriete schoonheidspecialiste

je hebt een zaak?

WORDT PARTNER

een kans dat je niet kan missen

pearlsmile innovation

WAT IS PEARLSMILE?

INNOVATIEF COSMETISCH TANDEN WITTEN MET PEARLSMILE®

Moderne technologieën heeft pearlsmile tot een betaalbare luxe gecreert voor iedereen!

In tegenstelling tot de traditionele methoden van tanden bleken, is het cosmetische tanden witten van PEARLSMILE gebaseerd op het gebruik van een gel met een totale hoeveelheid van niet meer dan 0,1% peroxide en wordt geactiveerd door het koude LED-licht. Deze combinatie maakt het mogelijk de tanden subtiel wit te maken zonder pijn te veroorzaken. Cosmetische tandenwittenbehandeling PEARLSMILE® heeft veel volgers over de hele wereld.

pearsmile-pain-free-new

ABSOLUUT PIJNLOZE BEHANDELING

De PEARLSMILE gel beschadigt het tandglazuur helemaal niet, het koude LED-licht activeert de gel en elimineert uitdroging en irritatie van het tandvlees.
Dit alles maakt de PEARLSMILE® cosmetische tandenwittenbehandeling pijnloos en onschadelijk.

pearlsmile 21 min

RESULTATEN SLECHTS IN 21 MINUTEN

De behandeling met PEARLSMILE is net als elke andere cosmetische behandeling. De duur van de behandeling kan variëren van 21 tot 45 minuten, afhankelijk van het soort resultaat dat u wilt bereiken. Je kunt gemakkelijk een geweldige witte glimlach bereiken in minder dan een uur. Ga zitten en leun achterover in een opmerkelijk ontspannend stoel en geniet daarna van een grote glimlach!

pearlsmile up to 9 shades brighter

TANDEN WITTEN TOT 9 TINTEN LICHTER!

Na de eerste behandeling wordt uw glimlach tot 9 tinten lichter. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon. Tijdens de behandeling neutraliseert de gel het kleurpigment in het tandglazuur. U kunt de behandeling zo vaak herhalen als u wilt om uw uitstekende resultaten te behouden.

pearlsmile-bestseller

AANTREKKELIJKE PRIJS

PEARLSMILE® tanden witten is een 100% cosmetische behandeling. Het vereist geen professionele tandheelkundige apparatuur noch medisch geschoolde specialisten. Het neemt ook niet veel ruimte en tijd in beslag en veroorzaakt geen pijn tijdens en na de behandeling. Daarom kunnen we deze behandeling voor een zeer aantrekelijke prijs aan iedereen aanbieden. Je kan ook een abonnement kopen voor meerdere behandelingen om nog meer geld te besparen. Deze behandeling is geschikt voor belangrijke gelegenheden van het leven, of het nu gaat om een ​​trouwfeest, date, sollicitatiegesprek, fotoshoot of een feestje.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart